Verbrugge Sanitair: ervaring in warmte

Uw badkamer

Verbrugge Sanitair bestaat reeds honderd jaar. Het familiebedrijf is ondertussen aan zijn vijfde generatie loodgieters toe. En al die jaren zijn hun kennis en kunde alleen maar gestegen.

Uw nieuwe badkamer vertrouwt u dus met een gerust hart aan dit bedrijf toe. Verbrugge Sanitair komt bij u thuis alles opmeten. Voor de inrichting brengen we u in contact met de beste badkamerleveranciers. Klaar met uw keuze? Dan is het onze beurt. Met de garantie dat úw badkamer absolute voorrang krijgt.

 

Uw vernieuwde centrale verwarming

Oude buizen en verwarmingsketels zijn grote verliesposten. Ze kosten u tonnen geld aan hoge energiefacturen. Investeren in condensatieketels en een nieuw verwarmingsstelsel? Dat is de beste besparing ooit.

Verbrugge Sanitair heeft veel centrale verwarmingsinstallaties op zijn cv staan. Geen wonder, want we werken efficiënt én snel. Bij ons staat u nooit in de kou.

 

Cerga-certificaat

Wet is wet: geen nieuwe gasinstallatie zonder het Cerga-certificaat. Verbrugge Sanitair volgde de juiste opleidingen om zélf uw gasinstallatie te controleren. Zo hoeft u zich over uw veiligheid én over de wet geen zorgen te maken. En geeft u geen centen uit aan extra controles door gespecialiseerde firma’s.

 

Alles voor uw plat dak

Is uw plat dak aan renovatie toe? Verbrugge Sanitair maakt het weer klaar voor de komende twintig jaar. We leggen alle soorten dakbedekking, van de meest klassieke tot de nieuwste systemen. We installeren duurzame afvoerbuizen, en isoleren uw dak volgens de dikte die u kiest. Zo houdt u de warmte ín huis.

 

Kies voor ervaring in warmte. Bel Verbrugge Sanitair: 056 75 83 61.

Fotogalerij

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

sanitair
sanitair
verwarming
verwarming
totaalafwerking
badkamer
verwarming
badkamer
sanitaire
verwarming

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review